İstanbul Üniversitesi AUZEF

İstanbul Üniversitesi AUZEF Aöf Kayıt İçin İstenen Belgeler

İstanbul Üniversitesi AUZEF Aöf Kayıt İçin İstenen Belgeler

İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF bölümlerinin kayıtlarında istenen belgeler açıklanmıştır. 2015 ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre ve DGS sınav sonuçlarına göre yerleşen adayların kayıtları 03 Ağustos 2015 – 07 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt tarihleri içerisinde istenen kayıt evrakları üniversiteye gönderilecek olup, Evrakların kargoya en geç 07 Ağustos 2015 Cuma günü teslim edilmiş olması gerekmektedir.

2015 İlk Yerleştirme ve DGS Sonuçlarına göre kayıt işlemleri  03 Ağustos- 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınavsız İkinci Üniversite kapsamında kayıt işlemleri  01 Eylül – 15 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

2015 Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt işlemleri  31 Ağustos – 04 Eylül arasında yapılacaktır.

 

Kayıt işlemleri internet üzerinden BURADAN ön kayıt ile bilgilerinizin girilmesi, öğrenim bedelinin bankaya ödenmesi ve evrakların kargo veya posta yolu ile ( Kayıt Tarihleri İçinde Postaya/Kargoya verecek şekilde ) gönderilmesi ile tamamlanmaktadır. Kayıt Kılavuzuna ulaşmak ve nasıl ön kayıt olacağınızı öğrenmek için BURAYA TIKLAYIN.

İlk Yerleştirme Kayıt İşlemleri 03 Ağustos – 07 Ağustos tarihleri arasından BURADAN yapılacak. (Kayıt Kılavuzu için TIKLAYINIZ)

Harç Ücretinin Bankaya Yatırılması

İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bünyesinde yer alan bölümlere ön kayıt işlemini gerçekleştiren öğrencinin cep telefonuna gelen referans numarası ile birlikte Halkbank şubeleri veya ATM’lerine giderek, kayıt yaptırdığı bölümün materyal ücreti yatırılmalıdır. Kayıt harç ücreti ödenemez ise kesin kayıt işlemi gerçekleşmemektedir.

İlk Yerleştirme Kesin kayıtlar 03 Ağustos 2015 – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Harç ücreti ödeme, Ders seçimi ve danışma onayı da bu tarihler içinde yapılacaktır.

Ön kayıt yaptıran öğrencinin, aşağıda belirtilen kayıt evraklarını KARGO yoluyla göndermesi veya İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine teslim etmesi gerekmektedir. ( MNG Kargo İÜ AUZEF öğrencilerine indirim uygulamaktadır. )

ÖNEMLİ NOT: Kargo ile gönderilecek evraklarda son gönderim tarihi 5 Eylül 2014 Cuma günüdür. (Evrakları belirtilen tarihler aralığında kargo ile gönderen öğrencilerin işlemlerinde kargo gönderim tarihi dikkate alınacaktır.)

AUZEF Açıköğretim Kayıt İçin istenen belgeler:

1)  Ön Kayıt Başvuru Belgesi

İstanbul Üniversitesi Öğrenci İşleri Otomasyon Sistemi aracılığıyla yapacağınız çevrimiçi (online-İnternet üzerinden) kayıt başvurusunun sonunda alacağınız belgedir. Bu belgeyi yazdır butonuna tıklayarak elde edebilirsiniz. (Lütfen önkayıt başvuru formunuzdaki bilgileri kontrol ederek formu imzalamayı unutmayınız.)

2)      Lise Diplomasının “Aslı gibidir.” onaylı fotokopisi.

(Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz. “Aslı gibidir.” onayı MEB okul müdürlüklerinde yapılabilmektedir. Noter onaylı olması zorunlu değildir. )

3)  Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi

(T.C. Kimlik Numarası beyanı için)

4) Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi

(1994,1995, 1996, 1997….. ve sonrası doğumlu öğrencilerinden askerlik durum belgesi istenmeyecektir.)

5)      1 adet vesikalık fotoğraf  ( ikinci Üniversite için 4 fotoğraf istenmektedir. )

(Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve TC kimlik numaranızı yazmayı unutmayınız)

6)      Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu veya ATM çıktısı

(Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden Referans Numarası alınarak Halk Bankasına yapılmaktadır.)

 

Evrak Gönderim Adresi : İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bozdoğan Kemeri Cad. No:1 Vezneciler/Fatih /İSTANBUL

 

( MNG Kargo İÜ AUZEF öğrencilerine indirim uygulamaktadır. )

NOT:Kargo ile gönderilecek evraklarda son gönderim tarihi 17 Ekim 2014 Cuma günüdür. (Evrakları belirtilen tarihler aralığında kargo ile gönderen öğrencilerin işlemlerinde kargo gönderim tarihi dikkate alınacaktır.)

Harç Ücretleri

Açık Öğretim Fakültesi programlarına ilk ve ek yerleştirme ile kayıt yaptırılırken yatırılması zorunlu olan materyal ücreti 2015 yılında dönemlik olarak 325tl dir.

Açık Öğretim Fakültesi programlarına Sınavsız İkinci üniversite kapsamında kayıt yaptırılırken yatırılması zorunlu olan materyal ücreti 2015 yılında dönemlik olarak 370tl dir.

Açık Öğretim Fakültesi programlarına Yurtdışından Kayıt Olacak Öğrenciler kayıt yaptırılırken yatırılması zorunlu olan materyal ücreti 2015 yılında Lisans Bölümleri İçin dönemlik olarak 770,45tl, Önlisans Bölümleri İçin 684,95tl dir.

Bu işlemleri gerçekleştiren öğrencilerimizin kesin kayıtları tamamlandığında kesin kayıt bilgisi SMS olarak cep telefonlarına gönderilecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.