İstanbul Üniversitesi AUZEF

İstanbul Üniversitesi AUZEF 2014-2015 DGS Kayıt İşlemleri

İstanbul Üniversitesi AUZEF 2014-2015 DGS Kayıt İşlemleri

DGS 2014 sınavları ve tercih işlemleri sonucunda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine AUZEF bölümlerine yerleştirilmiş ve kayıt yaptırmaya hak kazanmış öğrencilerin, kayıt işlemleri,  internet üzerinden ön kayıt ve evrakların üniversiteye gönderilerek kesin kayıt işlemleri, aşağıda yer alan bilgilere ve yönlendirmelere göre yapılacaktır.

2014 DGS Sonucuna Göre  Kayıtlar Nasıl Yapılacak;

 1)      2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı 2014 DGS sonuçlarına göre Fakültemizde öğrenim görmeye hak kazanan adaylar:

– Ön Kayıt İşlemleri için 08 Eylül – 12 Eylül (Ön Kayıt Kılavuzu için TIKLAYINIZ)

– Kesin Kayıt İşlemleri için 08 Eylül – 12 Eylül

2)      Ön kayıt yaptıran öğrencinin, aşağıda belirtilen kayıt evraklarını KARGO yoluyla göndermesi veya İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine teslim etmesi gerekmektedir.

Gönderim Adresi : İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi   Bozdoğan Kemeri Cad. No:1 Vezneciler / Fatih / İSTANBUL.
( MNG Kargo İÜ AUZEF öğrencilerine indirim uygulamaktadır. ) 

NOT: Kargo ile gönderilecek evraklarda son gönderim tarihi 12 Eylül 2014 Cuma günüdür ( Mesai Saati Bitimine Kadar “17:00’a kadar yani” kargoya Teslim Etmiş Olmanız Gerekmektedir.) (Evrakları belirtilen tarihler aralığında kargo ile gönderen öğrencilerin işlemlerinde kargo gönderim tarihi dikkate alınacaktır.)

3)      Eksik belge ile kayıt yapılmaz. Belirlenen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.

4)      Öğrenci katkı payı ve/veya öğrenim ücretini süresi içinde ödemeyenlerin kayıtları yapılmaz.

(!) Kesin kayıt için sahte veya tahrif edilmiş belge kullanan veya DGS giriş sınavında sahtecilik yaptığı belirlenen kişinin kaydı, kayıt tarihi itibarıyla iptal edilir ve hakkında kanuni işlemler başlatılır. Bu kişi Üniversiteden ayrılmışsa kendisine verilen diploma dahil tüm belgeler iptal edilir. Bu kişilerin yatırmış olduğu öğrenci katkı payı ve/veya öğrenim ücretleri geri ödenmez.

(!) 12 Eylül 2014 Cuma günü saat 17:00’a kadar “Kesin Kayıt Evraklarını” teslim etmeyenler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Ön lisans diplomasının  “Aslı gibidir.” onaylı fotokopisi veya geçici mezuniyet belgesi.

(Noter onaylı olmak zorunlu değildir. “Aslı gibidir.” ilgili Fakülte/Yüksekokul tarafından yapılabilmektedir.)

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi

3) 1 adet 4,5 cm x 6 cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızısoyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız)

4) Öğrenim ücretinin ilgili bankaya yatırıldığını gösteren banka dekontu (Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden alınan Referans Numarası alınarak Halk Bankasına yapılmaktadır)

(!) Bu işlemleri gerçekleştiren öğrencilerimizin kesin kayıtları tamamlandığında kesin kayıt bilgisi SMS olarak cep telefonlarına gönderilecektir.

(!) Çağrı merkezimiz 0212 44000 44 irtibat telefonuyla veya online (çevrimiçi) olarak http://auzef.istanbul.edu.tr linkinden 08:30-22:30 saatleri arasında öğrencilerimize hizmet vermektedir. (Resmî tatiller hariç).

Aşağıdaki programlara kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işlemleri Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yürütülmemektedir. Bu programlara kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işlemleri belirtilen fakülteler tarafından yapılacaktır.
Programlar Fakültesi Kayıt İşlemlerinin Yürütüleceği Fakülte
İktisat (Uzaktan Eğitim) İktisat Fakültesi İktisat Fakültesi
İşletme (Uzaktan Eğitim)
Maliye
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Gazetecilik İletişim Fakültesi İletişim Fakültesi
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Radyo, Televizyon ve Sinema
Dış Ticaret Sosyal Bilimler MYO Sosyal Bilimler MYO
Bankacılık ve Sigortacılık

 

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Dgs ile ilitam kazanamazsam istanbul Üniversitesi aöf den sosyoloji veya tarih tercih edebiliyormuyum

    1. İlahiyat mezunları DGS ile ancak kendi bölümlerinin devamı niteliğinde bir bölüm okuyabilir. Kazanamazsanız Anadolu Üniversitesinde ikinci üniversite kapsamında istediğiniz bir lisans veya önlisans bölümünün 1.sınıfından başlamak üzre kayıt olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.