İstanbul Üniversitesi AUZEF

İstanbul Açıköğretim 2014 Güz Ara Sınav Bilgileri

İstanbul Açıköğretim 2014 Güz Ara Sınav Bilgileri

İstanbul üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AUZEF 2014-2015 Güz Dönemi ara sınav tarihleri ve bilgileri aşağıdaki gibidir. AUZEF Aöf ara sınavları (vize) 17-23 Kasım 2014 tarihinde yapılacaktır. Ara sınavlarda ilk 7 üniteden sorumlusunuz.

Ara sınavlar, test usulü şeklinde yapılmaktadır. Derslerden 20-25 sorulmaktadır. Sınav süresi, soru sayısından beş dakika fazladır. Örneğin, 25 sorudan oluşan bir sınavın süresi, aksi belirtilmedikçe, 30 dakikadır. Ara sınavlar, online (çevrim içi) olarak Öğretim Yönetim Sistemi(ALMS) aracılığıyla BURAYA TIKLAYIN yapılmaktadır. Öğrencimiz, ilgili dersin sınav günü ve saatinde, kendi kullanıcı ve adı ve şifresi ile Öğretim Yönetim Sistemi’ne(ALMS) girerek ilgili dersin adının üstüne tıklar. Sınav zamanında, dersle ilgili not, e-pub, mp3 dosyalarının bulunduğu ekranda ara sınav için ayrıca bir link vardır. Bu link, sınav saati gelmeden aktif hâle gelmemekte ve sınav saati bittikten sonra da otomatik olarak deaktive olmaktadır. Sınava ALMS sisteminde size hangi dersler tanımlanmışsa yalnızca o derslerden sınava gireceksiniz. Bunun dışında, herhangi bir dersten sorumlu tutulmayacaksınız.

Sınav başladığında, sınav süresi de sistem tarafından otomatik olarak başlatılmaktadır. Sınav süresi sona erdiğinde otomatik olarak ya da daha önce bitirip “Bitir” butonuna bastığınızda oturumunuz sonlanmaktadır.

Mazeret Sınavı

Ara sınavlara giremediğinizde yada sınavlarınız yarım kaldığı takdirde, sınav gününden itibaren 3(üç) iş günü içerisinde geçerli mazeretinizi ve kanıtı da içeren dilekçenizle fakültemize başvurmanız gerekmektedir. Genel amaçlı yada sınav itiraz dilekçesine ulaşmak için http://auzef.istanbul.edu.tr/belge-istekleri.html web adresini kullanabilirsiniz. Mazeret dilekçelerine sağlık raporu, hata veren ekran görüntüsünün çıktısı gibi dilekçenizde belirttiğiniz gerekçeyle tutarlı olan belgeleri eklemeyi unutmayınız. Dilekçeniz ve gerekçeniz, yetkili arkadaşlarımız tarafından incelenecek ve mazeretiniz kabul edildiği takdirde mazeret sınavına katılabileceksiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.