Atatürk Üniversitesi Ata-Aöf

Atatürk Üni. 2013-2014 Aöf Harç Ücretleri

Atatürk Üni. 2013-2014 Aöf Harç Ücretleri

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi dahilinde yer alan programlar değişiklik gösterdiği gibi 2013-2014 yılında bölüm harçlarında da farklılıklar bulunmaktadır. Bakanlar Kurulu kararınca alınan yeni yasaya göre, kayıt ve kayıt yenileme sırasında eskiden alınan katkı payı ücreti artık alınmamaktadır. Ancak, seçilen programların özelliklerine göre değişiklik gösteren Açık Öğretim Materyal Ücretleri alınmaya devam edilmektedir.

Açık Öğretim Harç ücretlerinde dönemlik ödemeler yapılmaktadır. Bölümler bazında baktığımız da; Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama Programı materyal ücreti yıllık ödenmekte olup, 1.108 TL olarak belirlenmiştir. Sosyal Hizmet Lisans Programına katılan öğrenciler ise Açık Öğretim Materyal ücreti olarak dönemlik 950 TL ödeyeceklerdir. Diğer programlar da ise, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans Programı – İşletme Lisans Programı – Sosyoloji Lisans Programı – Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön Lisans Programı – İlahiyat Ön Lisans Programı – Adalet Ön Lisans Programı – Bankacılık ve Sigortacılık Ön Lisans Programı – Dış Ticaret Ön Lisans Programı – Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ön Lisans Programı -İşletme Yönetimi Ön Lisans Programı – Lojistik Ön Lisans Programı – Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Ön Lisans Programı – Reklamcılık Ön Lisans Programı – Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans Programı – Sağlık Kurumları İşletmeciliği Lisans Programı –  Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı – Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı – İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans Program – Sosyal Hizmetler Ön Lisans Programı dönemlik 290 TL materyal ücreti ödemekle yükümlüdür. Bölümlere katılan yabancı uyruklu öğrencilerden dönem başına 600 TL harç ücreti alınmaktadır.

Açık Öğretim Fakültesi programlarına katılmak isteyen öğrencilerin YGS puan türlerinin birinden 140.000 ve üzeri puan alması yeterlidir. Bu puan barajına dahil olmayan tek branş Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama Programı yani POLİTAM’dır. Puanınız uygun ise ilinizde bulunan Açık Öğretim bürolarından kayıt olmak istediğiniz programın dönemlik materyal ücretini Vakıflar bankasına TC numaranız ile yatırarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.