Atatürk Üniversitesi Ata-Aöf

Ata Aof Sınav Merkezi Sayısını 70’e Yükseltti

Eğitim uzakta değil sloganıyla yola çıkan ve 2011 – 2012 eğitim – öğretim yılında 3 Lisans, 2 Önlisans ve 1 Lisans Tamamlama programı olmak üzere toplam 6 programla eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık öğretim fakültesi (ata – aof ) bünyesinde günümüzde 4 Lisans ve 22 Önlisans programı olmak üzere toplam 26 program yürütülmektedir.

Ülkemizde açıköğretim sistemi üzerinden eğitim imkanı sağlayan 3 üniversiteden birisi olan Erzurum Atatürk üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (Ata Aof) Sınav Merkezi Sayısını 70’e Yükseltti.  Sınav merkezleri yapılacak olan yerler öğrencilerin tercihlerine göre (Ata Aof) yönetim kurulu tarafından belirlenmektedir. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz dönemi itibariyle sınav merkezleri aşağıdaki haritada yer almaktadır. Ata Aof tarafından bu merkezlerin arttırılması planlanmaktadır.

 

smerkezi (1)

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. cagrı merkezi okuyorum .ılksenem .sınav merkezi tercihimi balıkesir olarak yaptım izmir olarak degistire bilirmiyim saygılar

  2. BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE SINAV MERKEZLERİ ARASINDA BOLU YOK İDİ FAKAT EKLENMİŞ GÖRÜNÜYOR, BOLUDA SINAVLARA KATILABİLECEK MİYİM? YOKSA KİŞİ SAYISINA MI BAĞLI OLUYOR

    1. Sınav merkezi sayısı arttırıldı, haritada sarı renkle gösterilen illerde sınava girebilirsiniz.

  3. lütfen yardımcı olun sınav merkezimi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.