Anadolu Üniversitesi Aöf

Aof Sınav Merkezi Değişiklikleri Ne Zamana Kadar Yapılabilecek 2015-2016

Anadolu üniversitesi sınav merkezi değişikliği için takvim yayınlandı, Buna göre sınav merkezi değişikliği yapmak isteyen adaylar belirtilen tarihler arasında sınav merkezlerini değiştirebilecek. Sınav organizasyonu başladıktan sonra Sınav merkezi değişikliği yapılırsa değişiklikler ancak bir sonraki sınavlar için geçerli olacaktır. Bu nedenle öğrenciler, sınav merkezi değişikliği yapmadan önce Anadolu üniversitesinin açıkladığı ve aşağıdaki tabloda verilen tarihleri ve açıklamaları göz önünde bulundurmalıdır, aksi halde sınav merkezi değişikliği bir sonraki sınav da geçerli olabilecektir.

SINAV MERKEZİ DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN SON TARİHLER
Sınav Türü Son Değişiklik Tarihi Açıklama
Güz Dönemi Ara 23 Ekim 2015 Yan tarafta verilen Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, güz dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Güz Dönemi Dönem Sonu 13 Aralık 2015 Yan tarafta verilen Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Bahar Dönemi Ara 04 Mart 2016 Yan tarafta verilen Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Bahar Dönemi Dönem Sonu 24 Nisan 2016 Yan tarafta verilen Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

Sınav merkezi, adres ve büro değişikliği için gerekli işlemleri aşağıdaki yöntemlerden biri ile yerine getirebilirsiniz

  • Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Girişi sayfasından T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak,
  • Açık öğretim bürolarına (AÖF) bizzat giderek,
  •  Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26 numaralı telefonlarını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.