Anadolu Üniversitesi Aöf

Aöf Çıkmış Sınav Sorularını Bilgisayarınıza İndirmek

Aöf Çıkmış Sınav Sorularını Bilgisayarınıza İndirmek

Açıköğretim bölümleri 2012-2013-2014-2015 çıkmış aöf sorularını ve cevaplarını bilgisayarınıza indirmek aslında çok kolay bir işlemdir. Sadece nasıl yapacağınızı bilmeniz önemlidir. Çıkmış sınav sorularını download etmek için sitede nereye gireceğinizi öğrenmeniz gerekmektedir. Güz ve bahar dönemi sınav sorularına ulaşmanız aşağıda yazılanları takip etmeni kadar kolay olacaktır. Bu sayede aöf sınav sorularına ulaşacak, bilgisayarınıza kaydedebilecek ve isterseniz çıktılarını alabileceksiniz.

Çıkmış Aöf Sorularına Ulaşmak İçin Öncelikle ;

Öncelikle BURAYA tıklayacaksınız…

  • Açılan sayfaya TC Kimlik Numaranızı yazıp Oturum Aç’a tıklayın…

Bütün derslerin çıkmış sınav soruları burada bulunmaktadır. Burada yapacağınız şey, Oturum Kodları kısmından bölümünüzün günlere göre oturum kodlarını bulup bir yere not edin, soruları bu kodlara göre bulacaksınız. Aynı zamanda derslerin ders kodlarını da bir yere not edin, çünkü cevap anahtarına bu kodlara göre bakacaksınız.

Bu şekilde tüm ara sınav sorularına, final sorularına, bütünleme sorularına, tek ders sınavı sorularına, Batı Avrupa programları sınav sorularına, Azerbaycan sınav sorularına, güz dönemi, bahar dönemi sınav sorularına ve yıllık sistemdeki sınav sorularına yani anlayacağınız tüm çıkmış sınav sorularına kolaylıkla ulaşabilir, bilgisayarınıza kaydedebilir, çıktısını alabilirsiniz. Sınavlarda çıkan sorulara çalışarak derslerinizden geçmeyi kolaylaştıracaksınız.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.