Anadolu Üniversitesi Aöf

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Girişi için Yeni Şifre Oluşturma İşlemleri

Bu yazımızda Anadolu üniversitesi Aof öğrenci sayfası giriş için kullandığınz Şifreyi unuttuğunuz da nasıl yeni bir şifre alabileceğimizi ayrıntılarıyla ele alacağız.

 

Yeni bir şifre oluşturmak için yapmamız gerekenler bir kaç adımdan oluşmakta.

 

1.ADIM : Öncelikle  Anadolu üniversitesi aof öğrenci girişi sayfasını girin. https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx ve “Şifremi unuttum” bağlantısına tıklayın.

gorsel1

 

 

2.ADIM : Yeni bir Şifre oluşturma işleminden faydalanmak için ilgili kutucuğa TC kimlik numaranızı girip “Devam Et” butonuna tıklayın

 

gorsel2

 

3.ADIM : TC kimlik numaranızı eksiksiz olarak girip Devam Et butonuna bastıktan sonra karşımıza gelen sayfada Kayıtlı Cep Telefonu numaranız görünecektir, Yeni Şifre oluşturma işlemini bu numara üzerinden yapmak istiyorsanız “EVET, güvenlik kodu ve şifre yukarıda ki numaraya gönderilsin seçeneğini işaretleyin” Eğer başka bir numara kullanmak isterseniz “HAYIR, yukarıdaki numarayı kullanmıyorum” seçeneğini işaretleyin. Biz birinci seçeneği işaretledik “Devam Et” butonuna tıkladık.

gorsel3

 

 

4. ADIM : Numaranızı doğruladıktan sonra telefonumuza “Güvenlik Kodu” gönderilecektir. Tamam butonuna tıklayın ve bir sonraki adıma geçin.

gorsel4

 

5. ADIM : Telefonumuzu kontrol ettiğinizde güvenlik kodunun geldiğini görebileceksiniz.

Screenshot_2015-10-09-09-49-26

6.ADIM : Cep telefonumuza gelen güvenlik kodunu sayfadaki kutucuğa yazın ve Şifre Gönder butonuna tıklayın. Burada dikkat etmeniz gereken nokta 10 dk içinde güvenlik kodunu girmenizdir, çünkü 10 dk içinde kodu girmezseniz kod zaman aşımına uğrayacak ve yeni bir kod istemek zorunda kalacaksınız.

gorsel5

 

7.ADIM : Güvenlik kodunu doğru girdiğiniz takdir sistem tarafından “Şifreniz telefonunuza gönderilmiştir” şeklinde bir uyarı alacaksınız. Telefonumuza baktığımızda yeni şifremizin geldiğini görebilirsiniz.

 

gorsel6

 

Screenshot_2015-10-09-09-52-17

Bu yöntemin dışında yeni şifre temin etmenin diğer yolları;

  • Telefon üzerinden sistemde kayıtlı olan cep telefonu numaranızla 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 10 26 numaralı Anadolu üniversitesi Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini arayarak,
  • Veya size en yakın herhangi bir AÖF bürolarına bizzat giderek alabilirsiniz.

 

Hepsi bu kadar 🙂

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.