Anadolu Üniversitesi Aöf

Anadolu Üni. Aöf Bölümleri 2013-2014 Harç Ücretleri

Anadolu Üni. Aöf Bölümleri 2013-2014 Harç Ücretleri

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2013-2014 harç ücretleri belirlendi. 2013 YGS sonuçlarına göre 140 veya üzeri puan alan her adayın tercihlerinde açıköğretim bölümlerinden birisini yazabilir ve yerleştirilir. ( Kontenjan sınırı olan Lisans bölümlerinde kontenjan sıralaması ile yerleştirme yapılmaktadır). 2013-2014 Eğitim yılı için AÖF bölümlerinden birine girme hakkı elde etmeniz durumunda her yıl fakülteler tarafından hazırlanan kayıt kılavuzu içerisinde gerekli olan belgeleri, internet ortamından yapmış olduğunuz başvuru sonrasında, Türkiye genelinde ve KKTC’de sınırları içinde yer alan toplam 82 AÖF bürosundan birine teslime ederek kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri tamamlanmadan önce 2013-2014 AÖF harç ücretlerinin bankaya yatırılması gerekmektedir.

Kayıt işleminin tamamlanması için yatırılması gereken 2013-2014 Açık Öğretim harçları Vakıfbank şubelerinden,  Vakıfbank İnternet Şubesinden, Vakıfbank ATM’lerinden ya da Vakıfbank Telefon Bankacılığından T.C. kimlik numarası ile yapıla bilinmektedir. Kayıt ücretleri öğrenci adaylarının okumak istediği bölüme göre değişiklik gösterebilmektedir. Güz dönemi harç ücretleri ve bahar dönemi harç ücretleri olmak üzere, dönemlik olarak bankaya yatırılmaktadır. Lisans bölümü yani 4 yıllık programlar da, AÖF harç ücretleri dönemlik olarak 205 TL’dir. Bu programlar içerisinde; İşletme – Konaklama İşletmeciliği – Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri  – İktisat Lisans Programı – Kamu Yönetimi – Maliye  – Uluslararası İlişkiler  – Felsefe  – Sosyoloji  – Tarih  – Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri bulunmaktadır. Ön lisans bölümü yani 2 yıllık programlarına ait AÖF harç ücretleri değişiklik göstermektedir. Adalet  – Bankacılık ve Sigortacılık  – Çağrı Merkezi Hizmetleri  – Dış Ticaret  – Emlak ve Emlak Yönetimi  – Ev İdaresi  – Fotoğrafçılık ve Kameramanlık – Halkla İlişkiler ve Tanıtım  – İlahiyat  – İnsan Kaynakları Yönetimi  – İşletme Yönetimi  – Kültürel Miras ve Turizm  – Lojistik  – Marka İletişimi  – Medya ve İletişim  – Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasaları  – Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  – Özel Güvenlik ve Koruma  – Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi  – Radyo ve Televizyon Programcılığı  – Sağlık Kurumları İşletmeciliği – Sosyal Bilimler  – Spor Yönetimi  – Tarım bölümleri için dönemlik olarak 205 TL yatırmak zorundadır. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı  – Laborant ve Veteriner Sağlık  – Sosyal Hizmetler  – Turizm ve Otel İşletmeciliği -Turizm ve Seyahat Hizmetleri bölümlerinde ise dönemlik olarak 225 TL yatırması gerekmektedir. Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım bölümü için belirlenen dönemlik kayıt ücreti ise 365 TL’dir.

Yanlış gerçekleştirilen kayıt ücretleri ödemeleri öğrenci adaylarının sorumluluğundadır. Peki, harç ücretleri nereye yatırılacak, Vakıfbank Bankasına, AÖF tarafından bildirilen kayıt tarihi aralığında yatırılması gerekmektedir. EFT, banka havalesi ya da posta havalesi kabul edilmemektedir. Kayıt tarihleri içerisinde harç ücretini ödemezseniz kaydınız gerçekleşmeyecektir.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Ben 2 yillik bilgisayar programn bolumu.bitirdim turkiyede belcikada oturuyorum sinavsiz gecis hakkim varmi 4 yillik unuversiteye acik tan okuyabilmek icin bana bilgi verirsen iz sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Aof.tc web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.